zaterdag 24 september 2011

De herfst is in 't land

Na een goede maar korte zomer is de herfst begonnen. De eerste regenval hebben we ondertussen ook al achter de rug. Na 10 maanden zwangerschapsverlof is Inge terug aan het werk. Lars doet het ontzettend goed bij de onthaalmoeder. Hij is daar met een ander meisje die een jaartje ouder is dan hem. We hebben tot nu toe enkel complimenten gekregen, wat ons natuurlijk onzettend veel plezier doet.

De laatste weken stond er niet erg veel op de agenda, we hebben vooral veel bezoek ontvangen, lekker gegeten, rond gewandeld... Kim en Sven zijn twee weken op vakantie gekomen naar Canada, met aankomst en vertrek in Vancouver. Het was zeer plezant om hen hier te ontvangen en we zijn blij dat ze een geweldige vankantie hebben gehad. Voorts zijn Walter en Adinda vanuit Windsor met de auto naar Vancouver gereden. "Tante Adinda" zal hier twee jaar burgerlijk ingenieur studeren.

Het "normale" leventje is terug begonnen. Het is een pak drukker dan daarvoor :-), dus we weten nog niet echt welke extraatjes er de volgende maanden in onze agenda gaan terecht komen.

Ik wil het ijsje!

10 maandjes jong

KVM ole ole!

Al 6 tanden!

Tuut tuut op de traktor...

Ik eet... alles! Zelfs mijn boekje.

Groetjes,
Inge, Manu & Lars