zaterdag 16 oktober 2010

Een nieuwe telg...

...neen, nog niet de baby :-). Maar de voorbereidingen zijn volop bezig. Om onze transportproblemen op te lossen, of beter gezegd om de frustraties van het openbaar vervoer weg te werken, hebben we ons een wagen aangeschaft: een 2008 Saturn Astra oftewel een Opel Astra met een ander embleem. We zouden nooit of te nimmer het risico nemen om een GM (General Motors) auto te kopen maar de Astra is "Made in Belgium". Hopelijk laten onze vrienden van Opel Antwerpen ons niet in de steek :-).


Ondertussen is Inge alles aan het afronden op school. En net nu is Manu er terug aan begonnen. Via zijn werk kan hij gratis cursussen volgen en examens afleggen over verzekeringen. Drogen boel maar er hangt telkens een bonus aan vast en zo openen zich nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Het eerste examen is achter de rug (en de eerste bonus is binnnen :-)) en het tweede volgt binnen enkele weken.

En natuurlijk is het aftellen volop bezig, nog 6 weken en ons Canadeeske ziet het levenslicht. Het beloven nog 6 spannende weken te worden. We kijken er alletwee ongelooflijk naar uit (en we zijn volledig nog niet klaar met alles :-))!Vele groetjes,
Inge en Manu

3 opmerkingen:

Bieke in Canada zei

Spanned zeg en mooie foto's.
Die auto zal jullie het leven vast ook wat makkelijker maken. Succes met de voorbereidingen en ook met de examens, Manu!

Caro zei

Succes voor jullie laatste weekjes met zen tweeën hé.. Geniet van de rust... En Manu, verzekeringen zijn niet saai hoor, ik doe al tien jaar niks anders en niks is hetzelfde dus tis altijd een nieuwe uitdaging... Veel succes ermee. Dikke kus Caro

Anoniem zei

Een mooie auto en misschien ook wel een voordelige autoverzekering LOL. Veel plezier met de Astra. Super zuinig hoop ik?

Grtz
Canadadreamer