woensdag 23 januari 2008

Detroit Auto Show

Het is al efkes geleden dat we nog iets laten horen hebben maar na het vertrek van de familie is het leven hier weer op gang getrokken. De lessen zijn weer begonnen en het werk is weer hervat. Ondertussen hebben we al enkele dagen serieus vriesweer gehad met gevoelstemperaturen tot -23°. Dat kunt ge al koud beginnen noemen :-). Ondertussen hebben we vliegtuigtickets besteld voor de volgende bezoekers: Manu's vader en Inge haar moeder en vader. Zij komen eind april voor een weekske naar hier.

Over Manu zijn werk kunnen we kort zijn. Ik ben ondertussen "chef" van 12 mensen (tov 2 in het begin) en ben verantwoordelijk voor de ganse Canadese incentives naar de Chrysler dealers toe. MAAR de firma sluit zijn deuren ten laatste in oktober dus ik ben vollen bak ander werk aan het zoeken. Gisteren een eerste sollicitatiegesprek gehad en als dat positief uitdraait, zal ik daar nog wel verder op ingaan ;-). Makkelijk zal het niet worden om iets anders te vinden want Windsor heeft inmiddels de weinig bewonderswaardige titel van stad met de hoogste werkloosheid in Canada. Meer dan 10% van de bevolking is werkloos en dat dankzij de slechte verkoopscijfers van "de grote 3" (Chrysler, General Motors en Ford).

Ondertussen doen we wel nog altijd toffe dingen ook...zoals het grootste autosalon ter wereld bezoeken: de Detroit Auto Show. Hieronder wat foto's. Voor de geïnteresseerden, alle foto's staan op: http://www.facebook.com/album.php?aid=17794&l=8f3d7&id=549331526 en http://www.facebook.com/album.php?aid=17793&l=b6342&id=549331526

Dit weekend staat er weer een activiteit op het programma. Inge heeft hier een heel goede voetbalploeg gevonden en zij gaan dit weekend een indoortornooi spelen in Kitchener, een 300km van Windsor. Ik mag gratis in hun hotel verblijven dus ik heb niet getwijfeld natuurlijk :-). Meer nieuws volgt na het weekend!


Geen opmerkingen: