zondag 1 november 2009

Het is rustig in Vancouver...

De voorbije weken is er niet veel gebeurd in en rondom Vancouver. Het leven gaat hier rustig verder. Manu heeft zijn eerste volledige maand op het werk achter de rug en Inge heeft nog een dikke maand voor de boeg en dan zit het eerste semester er op. De tijd vliegt hier wel degelijk!

Vorige week zijn we naar een hockeywedstrijd gaan kijken: de Vancouver Canucks tegen de Detroit Red Wings. Moeilijk te geloven maar die hebben dus 4.000 km afgelegd voor een wedstrijdje te spelen! De wedstrijd was spannend, normaal had Detroit zonder problemen moeten winnen maar Vancouver speelde een goede match. In de laatste minuten kon Detroit toch het verschil maken en ze wonnen met 4-5.







Volgende week staat er ook iets spannends op het progamma: we hebben een interview om vrijwilliger te zijn tijdens de Olympische Spelen. Hopelijk worden we geselecteerd voor een interessante job en kunnen we zo toch iets van 'achter de schermen' meepikken. Manu heeft ook al een telefoontje gekregen om een paar weken te werken voor de spelen maar het is maar de vraag of dit kan gecombineerd worden met de smartjes. We houden jullie zeker op de hoogte!

Vele groetjes,
Inge & Manu

Geen opmerkingen: