zondag 11 juli 2010

Viva España

De tijd vliegt en het is al weer even geleden dat we nog iets op de blog hebben geschreven. De voorbije weken hebben we in België doorgebracht en het Belgische zomerweer hebben we daarna mee naar Vancouver gebracht. Eindelijk is de zomer hier ook begonnen! Op vakantie naar België, dat staat gelijk aan frietjes, pensen en een goede smos eten en vooral ook bier drinken :-). Inge moest ook een beetje "werken", voor haar stond er een presentatie op het 5e jaarlijkse congres van de Europese Unie en Sport op het programma. Dit jaar werd dit georganiseerd door de Universiteit van Gent. De presentatie viel heel goed mee met veel positieve reacties, feedback en vragen. Spijtig genoeg was het voor Manu een kort bezoekje... Maar ja wij zijn niet op vakantie in Canada zoals sommige mensen denken, hier moet ook nog gewerkt worden :-).

Familie Derom en daaronder Familie Dickmans:

Vancouver is een speciale plaats om te wonen: tussen de oceaan en de bergen. Het goede weer lokt ontzettend veel volk naar het strand... Daar hebben we gisteren ook liggen "bakken en braden". Hopelijk blijft het zo'n stralend weer gedurende de volgende maanden, dan gaat men ons daar nog vaak zien.


Vandaag was het een grote dag: de WK finale tussen Spanje en Nederland. Het is eigenlijk niet te geloven hoeveel mensen er voor Nederland supporteren, die zitten echt overal. De Spaanse fans waren duidelijk in de minderheid op Canadese bodem. We moeten jullie er waarschijnlijk niet bij vertellen dat wij de Spaanse kleuren verdedigden! De opluchting was groot bij het laatste fluitsignaal! Viva España!


Met het kleine Canadeeske gaat alles ook heel goed. Deze week werd de baby gemeten tijdens een echografie in het ziekenhuis. Het hartje, hersenen, nieren, maag, beentjes, armpjes en voetjes... we hebben het allemaal kunnen zien. Gelukkig heeft Inge ook weinig last van de hitte. Hopelijk verloopt de tweede helft van de zwangerschap even goed!


Groetjes,
Inge & Manu

Geen opmerkingen: