zaterdag 15 januari 2011

Gelukkige tweede vermaanddag!

Het is ondertussen al bijna Pasen maar eerst en vooral toch voor iedereen een schitterend 2011 gewenst! Lars is vandaag 2 maanden jong, 5kg 150gr zwaar en 54 cm groot. Het "plat" zoals ze in Huldenberg zeggen, is aan het weggaan. Zijn nekje wordt elke dag sterker en hij reageert sterk op ons en de dingen rondom hem. Elke dag is er wel iets nieuws en doet hij ons smelten met zijn glimlach. Hij gaat overal met ons mee (gisteren op restaurant bvb) en hoe meer lawaai, hoe beter hij slaapt :-). Elke woensdag gaat Inge vanaf nu naar het community centre om andere mama's en kindjes te ontmoeten. Voorts hebben we ook gezien dat er in de bibliotheek evenementen georganiseerd worden. Hopelijk vinden we zo veel speelkameraadjes voor Lars.

Na Moemoe (Manu's moeder) is het nu de beurt aan Oma (Inge's moeder) om Lars (en ons) te bezoeken en te verwennen. Woensdag moet zij al terug naar huis en dan is het 3 weken wachten op onze volgende gasten: Peter Derre en Tante Kim. Voor hen is het de eerste landing op Canadees grondgebied.

Omdat foto's meer zeggen dat duizend woorden en omdat wij eigenlijk niet veel te schrijven hebben, hier een verzameling van de voorbije weken:

Vele groetjes,
Oma, Inge, Manu & Lars

1 opmerking:

Anoniem zei

Lars is nogal veranderd seg - een ferm manneke. Ik zou graag nog eens afkomen (en Alexander ook) als dat aankomt. Indien zo, welke dagen passen best?

Geniet van elkaar daar en groeten aan de oma.

Bieke