woensdag 2 maart 2011

Toeristen in Canada...

De voorbije 2 weken hebben Koen (oftewel Lars zijn Peter Derre) & Kim bij ons gelogeerd. Ze hebben zich als goede toeristen gedragen en hebben Vancouver leren kennen met wandelingen rond Stanley Park, in Gastown, Chinatown, op UBC, enz. Voorts zijn ze ook een dagje gaan skien op Cypress Mountain en zijn ze met de auto langs de mooie Sea to Sky Highway tot in Whistler gereden. We hadden ook de bedoeling om met zijn 5en op Mount Seymour te gaan snowshoeen maar aangezien het zo'n stralende dag was, was al het materiaal uitgeleend. Daarvoor moeten ze volgend jaar dan maar terugkomen :-).


Lars groeit als kool! Hij is al 3.5 maand oud... de tijd vliegt met zo'n kleine spruit in huis. Hij lacht veel en amuseert zich met al zijn beestjes. Elke dag leert hij wat bij. Nu begint hij stilletjes aan vanalles vast te grijpen. Alleen het "slapen gaan" is een beetje moeilijk. Hij ligt precies niet graag in zijn bedje en durft wel eens het hele huis bij elkaar te schreeuwen. Als hij in slaap valt, slaapt hij de ganse nacht door. Dus we mogen zeker niet klagen. Maar tips om het slapen gaan beter te laten verlopen, zijn zeker welkom.


Het is nu ook officieel: in april gaan we op vakantie naar Hawaii. Onze vlucht is geboekt en nu zijn we volop bezig om slaapplaatsen vast te leggen. We zijn van plan om 14 dagen met de auto rond te trekken op "The Big Island" met natuurlijk veel rustpauzes (lees strandbezoekjes ;-)). We kijken er enorm naar uit!

Vele groetjes,
Inge, Manu & Lars

Geen opmerkingen: