zaterdag 1 maart 2008

Enkele sfeerbeelden...

Niet veel nieuws, maar voor de geïnteresseerden enkele sfeerbeelden van (hopelijk een laatste) winterprik in Windsor. De voorbije dagen is er nog een dikke 15cm sneeuw uit de lucht gevallen. Morgen geven ze zelfs temperaturen boven het vriespunt (8 graden zowaar)! Spijtig genoeg is dat maar voor 1 dag :-). Voor ons mag de winter nu toch stilletjes aan plaats ruimen voor een aangenaam lentegevoel...


Ons huis en de straat


Het park aan de rivier


HQ van General Motors aan de overkant van de rivier in Detroit


Zaterdagavond gaan eten oa met Inge's coach in het casino van Windsor en nadien een gokje gewaagd. Manu natuurlijk alles verloren maar Inge maakte $100 winst.

En hopelijk is dit de laatste keer dat ik over werk moet praten. Vorige dinsdag dus begonnen bij Chrysler Canada als Customer Service Manager (ja ja manaaager :-)) en het valt VEEL beter mee dan ik had verwacht. Natuurlijk zal ik veel aan de telefoon hangen maar er komt meer bij kijken dan alleen maar vraagjes beantwoorden. Wij behandelen vooral de garantie en de service contracten. Dus mensen die net uit garantie vallen bvb, en die goede Chrysler klanten zijn, daar mogen we al iets meer voor doen (helft van de faktuur betalen bvb). In het hoge Noorden vallen mensen al eens stil met hun Jeep en dan proberen we daar transport voor te organiseren (geen sinecure als iemand op 6 uur rijden van de dichtstbijzijnde Chrysler dealer is). Bon, het valt dus zeer goed mee en hopelijk kan ik dit blijven doen tot we hier terug vertrekken.

Last but not least nog een zeer prettige mededeling: Mejuffrouw Joke 'Jokke' Vanderlinden heeft een trip naar Canada geboekt. Wij zullen haar met open armen ontvangen zolang ze maar genoeg Jupiler, Duvel en Vedett bij heeft :-)!

Groetjes,
Inge & Manu

Geen opmerkingen: