maandag 31 maart 2008

Football in Niagra

Deze keer was het Manu zijn beurt om naar een voetbaltornooi te trekken. Onze bestemming: St. Catherines, een stad op zo'n 20 min van Niagara Falls. Manu speelde voor Caboto (Inge haar team, maar dan de mannenploeg waar haar coach zelf probeert mee te voetballen). Vrijdagavond zijn Bruno (Mara's vader, een speelster in Inge haar team) en Adrian (Mara's broer) ons komen oppikken. Caboto familie noemen ze dat dan...

De ploeg die eerste en tweede eindigden op het voetbaltornooi kregen respectievelijk 5.000 en 3.000 dollar (daarvoor kan je al eens je voetbalschoenen uit de kast halen). De Caboto ploeg had die intensie niet, gewoon wat matchritme opdoen was de bedoeling. Wat bleek, donderdagnacht (zo'n 12u voor het vertrek naar Niagara) hebben 6 spelers afgezegd. Redenen waren wat duister, maar daardoor vertrok Caboto met maar 3 spelers naar het tornooi. Steve had de tornooi organisator gebeld en gevraagd of er wat lokaal talent beschikbaar was om met ons mee te spelen. Zaterdagochtend kwamen we aan op de locatie en waren er 5 extra spelers opgedaagd. Nooit samengespeeld en weinig communicatie maar toch werd de eerste wedstrijd op een behoorlijk niveau gespeeld. Desondanks 2-1 verloren. De volgende twee wedstrijden waren er hoge verwachtingen, maar de energie was blijkbaar verbruikt tijdens de eerste wedstrijd. Daardoor 2-0 en 5-0 verloren.


Terug naar het hotel dan maar, doucheke nemen en de KVM-Standard volgen... 's Avonds gaan eten in een Italiaans restaurant (Bruno is de zoon van Italiaanse ouders en heeft vroeger nog een Italiaans restaurantje in Windsor uitgebaat). Daarna hebben Manu en ik de taxi naar Niagara Falls genomen. Daar een beetje rond gewandeld, het Hard Rock Café gezocht maar enkel het Hard Rock restaurant en club gevonden... Dan maar ergens anders iets gaan drinken. Daar vielen we bijna in slaap dus beslist om in ons bed te kruipen. Zondag een ontbijtje genomen om daarna terug te keren naar Windsor. Een korte trip, maar toch weer even weg geweest hé!
Geen opmerkingen: