maandag 7 april 2008

Harlem Globetrotters

Na een Midterm examen van 35 pagina's te moeten schrijven over Harlem Globetrotters Inc., had onze prof het idee om met z'n allen naar hun show te gaan in Detroit. Zondag namiddag was het dan zo ver. Na een rit van 2 uur (schandalig lange file aan de grens en daarna nog langs de duane passeren om USA binnen te geraken) waren we aan The Palace. Snel wat 'lekker en gezond' eten gekocht (kuch kuch, niets gezonds te vinden) en daarna kon de basketbal show beginnen. Op zich waren de Harlem Globetrotters niet slecht: dunks en grappige mopjes... Maar de gemiddelde leeftijd van mensen die het super plezant vonden was waarschijnlijk 7 jaar. Een show voor een iets jonger publiek dus... Maar bon, nu waren we toch maar weer eens weg op een anders zeer tamme zondag! Hieronder enkele fotootjes.
Zeer positief nieuws: de temperaturen gaan de hoogte in! Vandaag volle zon en 21 graden (een Belgische zomerweertje dus). Voor ons mag het zo blijven voor de komende weken, of zelfs wat warmer. Laten we hopen!

Onze zomer begint ook stillekes in de plooi te vallen. Wanneer "klaanen Derom", Kim de zus van Inge ons bezoekt begin juli staat New York City op het programma. Aangezien de vliegtuigtickets schandalig duur zijn, zullen we waarschijnlijk de trip met de wagen doen (ongeveer 10 uur). We zijn het ondertussen gewoon van lang in de auto te zitten dus dat is goed te doen. En ondertussen heeft Inge ook haar Belgisch rijbewijs ingeruild voor een Canadees dus we kunnen al eens afwisselen.
Na Kim volgt er nog een bezoek uit de grootstad, Joke "Jokke" Vanderlinden. Aangezien er in de toekomst "geograaf" op haar business kaartje zal staan, hebben we er een meer 'natuurlijke plek' uitgekozen, the Bruce Peninsula. Voor Nieuwjaar had ik dit schiereiland als eens laten vallen en nu hebben we er een Bed & Breakfast geboekt voor 4 nachten (http://www.bbcanada.com/6617.html?showpage=1). De B&B is in het midden van het schiereiland dus we kunnen alle kanten op. Hier vind je nog wat meer informatie over het schiereiland zelf (voor de geinteresseerden).

Vele groeten,
Manu & Inge

Geen opmerkingen: