vrijdag 18 juli 2008

Niagara Falls & Toronto

Woensdag zijn Inge en Jokke vertrokken voor een 2-daagse trip. Na 4 uur rijden op een autostrade die steeds rechtdoor gaat, waar geen kat op de baan is, waar ge maar 100 km/u moogt doen en waar de flikken in de gracht staan om u te flitsen, kwamen ze aan bij de Niagara watervallen. Voor Inge was het de 3de keer, maar het was er een pak warmer dan tijdens de koude wintermaanden. Toch konden de hoge temperaturen hen niet verleiden om een bootje te nemen waarmee je de watervallen langs onder nadert, want daar zouden ze drijfnat uitgekomen zijn. De watervallen zijn echt indrukwekkend, enkel jammer dat er zo’n toerisitsch schouwspel van gemaakt is. Alle nationaliteiten lopen er rond en de prijzen zijn er zeer hoog.

Na een gezond avondmaal konden ze logeren in een hotelkamer van Inge haar coach: perfect in orde en Inge werd zelfs verwacht aan de receptie. In de kamer kreeg Inge telefoon van haar coach met de vraag of ze donderdagavond nog mee kon komen sjotten, want er waren niet genoeg speelsters.

Donderdagochtend was het vroeg dag om Toronto te bezoeken. De trip met de auto maakte hen een ervaring rijker, maar gezond en wel bereikten ze deze Canadese stad. Deze is niet te vergelijken met een Europese grootstad. Al de straten zijn er immens breed, er zijn geen kleine, middeleeuwse straatjes en ook echt oude gebouwen ontbreken er. Maar het is zeker eens de moeite om te zien hoe levendig de stad is en hoeveel ‘speciale’ mensen er rondlopen.
In de late namiddag stond hen nog een lange trip huiswaarts te wachten, waar Manu een lekker avondmaal voorzien had. Na dit snel snel binnengewerkt te hebben, vertrokken ze gedrie├źn naar Inge haar match. Hier zette Inge een knalprestatie (winst met 9-1) neer en haar inzet was duidelijk te merken aan haar lichtblauwe t-shirt dat opeens donkerblauw werd. Gelukkig was haar short in een synthetische stof …
Vele groeten!

Joke, Inge & Manu

PS: tekst Jokke van de Rikke van Fernand den douanier en Gisele van Jules de Vlo
Bron: http://www.bloggen.be/huldenberg

1 opmerking:

Anoniem zei

Amaai, je ziet dat het nu "schoon weer is" aan de falls, en ook het groen van de bomen...
Schoon regenbogen ook !....
mama Hilde