maandag 10 september 2007

Eerste schooldag en eerste "werkzoekdag"

Veel te vroeg gejuichd met die gast van DaimlerChrysler. Was eigenlijk 'nen eurrek' van ne kerel die het veel te hoog in zijn bolleke had...maar de zaterdagavond was wel een heel toffe met onze buurman de basketspeler. Hij had zijn 'buddies' uitgenodigd voor een avondje UFC, een mix van worstelen, boksen, allez eigenlijk mag gewoon alles behalve op de achterkant van het hoofd slagen en mekaar in de ballen raken. Op zijne grote flatscreen met multi surround system (iedereen heeft dit btw in zijn living staan) was het wel fun om die beren elkaar de kop in te zien slagen. En zuipen dat die mannen kunnen: rode wijn, bier, bacardi watermeloen, wodka mandarijn, alles drinken ze hier door mekaar. Wij hebben het bij bier gehouden en op het einde wodka mandarijn met sprite (!!!), rare combinatie maar in feite wel lekker. Als draait hier om suiker ook, de squeechies van The Simpsons worden hier gans de dag gedronken. Zelf hebben we ons daar nog niet aan gewaagd want het komt dus degelijk uit zo een machine gelopen, echt gortig.

Zondag nogmaals naar de Lancers vrouwenploeg gaan kijken en nogmaals hebben ze op hun donder gekregen, 0-3 deze keer. 's Avonds nog eens naar de rivier gewandeld maar we waren net te laat voor de zonsondergang.















Mowgli blijft Inge over de ganse wereld achtervolgen: gidsen, schoolfeest...

Vandaag maandag drukke dagen voor ons beiden, Inge had haar eerste schooldag en Manu ging op zoek naar werk.

Inge werkt ondertussen op de campus tussen de lessen door waar ze mooi voor betaald wordt. Ze is verantwoordelijk voor de audio en visuele support, laptops klaarzetten voor de proffen voor ze aan de lessen beginnen en dergelijke. De studenten dachten meteen dat ze een nieuwe prof was en begonnen vragen te stellen. Inge zo van 'loeloeloe'...

In de namiddag had ze haar eerste les 'Research methods for sports studies' en dat was...kak. Werkjes, werkjes en nog meer werkjes maken.
Manu ging ondertussen op zoek naar werk in de stad met de fiets. Eerst cv'ke gedropt bij de security aan DaimlerChrysler (het is daar dus onmogelijk om iemand te bereiken van HR). Nu blijkbaar zijn er heel wat ontslagen geweest vorig jaar dus nemen ze maar héél weinig volk aan. Daarna gans de dag interimbureaus gedaan waar ze mij willen droppen om camions uit te laden en dergelijke voor $ 10 per uur. Daar pas ik voorlopig voor want heb wel enkele interessante afspraken uit de wacht kunnen slepen voor bureaujobs. Toi toi toi...

Grtz,
Inge en Manu

Geen opmerkingen: